Bruidsmode Mariska

Een mooie bruidsjurk hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons vind je de meest prachtige en betaalbare trouwjurken van gerenommeerde merken. Onze nieuwe mooie winkel met nog meer jurken ligt op slechts 20 minuten afstand van hartje Amsterdam in de Zaanstreek. In het centrum van Assendelft of 500 meter van het station gelegen en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Maak snel een afspraak met Mariska en kom passen.

 

Gefeliciteerd met je geplande huwelijk. Op je trouwdag wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. We hebben trendy moderne trouwjurken maar ook romantische klassieke bruidsjurken. Direct uit voorraad leverbaar in de maten 34 tm 52 of na te bestellen in elke maat. De prijzen van Bruidsmode Mariska liggen tussen de 250,- euro en 1250,- euro.

 

We bieden schitterende merkjurken met een goede pasvorm en in mooie bruidsstoffen zoals kant, bruidssatijn, taft, tulle en zijde. Enkele merken die we in de rekken hebben zijn: Amelie, Sincerity, Eternity, Venus, Sweethart, Creations of Leijten en Valerie.

 

Om het plaatje compleet te maken kun je bij ons ook terecht voor sluiers, lingerie, schoenen en accessoires.

 

Of je nou kiest voor onze nieuwste collectie trouwjurken of onze outlet bruidsjurken, jij wordt een schitterende bruid!

 

 

 

Nog even op een rijtje:

 

  • Merken: Amelie, Sincerity, Eternity, Venus, Sweethart, Creations of Leijten en Valerie
  • Maten: 34 t/m 52 op voorraad
  • Prijzen: tussen 250,- en max 1250,- euro
  • Stoffen: kant, bruidssatijn, taft, tulle en zijde
  • Accessoires: sluiers, lingerie, schoenen (Poirier, Elsa colourd shoes, Bianco Evento)
  • Service: We houden rekening met je wensen, budget en gaan tot het uiterste om jou te laten schitteren op jullie bijzondere dag!

 

 

 

Graag tot ziens bij Bruidsmode Mariska,

 

Saendelverlaan 183, 1567 JE Assendelft

 

20 minuten van Amsterdam

 

 

 

 

 

Bezoek websiteBruidsmode Mariska


Bruidsmode Mariska, betaalbare trouwjurken van topmerken! - Voordelige bruidsmode van topmerken zoals Tres Chic, Creations of Leijten, Amelie en Eternity. Gezelligheid en service staan voorop. Kom snel langs! - .
Adres

  • Adres: Saendelverlaan 183
    1567 JE, Assendelft

  • GSM: 06-11380176

Onze locatie: