De Sluier Bruidsmode

Bruidsmode de Sluier is de gezeligste en en voordeligste bruidsmodezaak van Gelderland!

Bruidsmode de Sluier bestaat sinds 1994 en is gevestigd in Arnhem aan het Gele Rijders Plein 26-28

Onlangs zijn wij verhuisd naar een ruimere winkel in combinatie met onze bruidsoutlet waardoor wij optimale aandacht en privacy kunnen garanderen en indien gewenst een voordelige keuze.

Wij hebben EXCLUSIEF voor Nederland het merk LUCCA in de collectie. Een Deens bruidsmode-label dat zich kenmerkt door het allom geprezen scandinavische modieuze design, perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen. Wij zijn de enige bruidsmodezaak in nederland die dit merk mag voeren EN we hebben de COMPLETE collectie van dit merk in huis! Dus wilt u exclusief èn betaalbaar trouwen komt u dan eens langs om deze geweldige collectie te bekijken.

De Sluier heeft tevens het Deense bruidsmode merk Lilly in de collectie. Dit merk voert betaalbare bruidsmode (prijsklasse € 599,= tot € 999,=) van lichte materialen met de scandinavische kenmerken; modieus en zeer goede kwaliteit.

Sincerity is ook een topper is ons assortiment! Wij voeren al jaren dit merk tot volle tevredenheid van reeds vele bruiden. Met ingang van heden hebben wij de gehele collectie ingekocht! Dit merk heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding (prijsklasse € 1.049,= / € 1.399,=) en zorgt ervoor dat een stralende romantische bruid op haar trouwdag tevoorschijn komt!

Modeca staat bekend om hun stretch kanten bruidsjaponnen; ook deze hebben wij ruimschoots aanwezig in onze winkel.

Creations of Leijten is perfect voor de wat oudere bruid die graag de bruid wil zijn maar op haar eigen stijlvolle manier. Dit Nederlandse merk heeft nog een een eigen productie in Nederland en kan daardoor perfect inspelen op alle wensen van de bruid die weet wat ze wil. Elke verandering is mogelijk in kleurgebruik en/of model dus een bruidsjapon van dit merk zal een zelfbewuste, eigentijdse bruid zeker aanspreken.

De merken Valerie, voor de kleurrijke bruid en de merken Bonetti en Sweetbelly, twee speciale collecties voor de zwangere bruid, maken onze collectie compleet.

Onze prijsklasse van de bruidsmode ligt tussen de € 999,= en € 1.499,=

Uw bruidsjapon wordt bij ons altijd perfect passend voor u op maat gemaakt in eigen atelier. Dit wordt vakkundig gedaan door onze gediplomeerde coupeuse (eigenaresse) die al meer dan 20 jaar ervaring heeft. Dit draagt tevens bij als leuke voorbereiding voor de grote dag en wij zorgen ervoor dat uw bruidsjapon op de dag als gegoten zal zitten.

SPECIALISATIE : BRUIDSJURKEN IN GROTE MATEN

Wij verkopen bruidsjurken vanaf maat 36 t/m maat 56 (in de winkel aanwezig, grotere maten mogelijk op bestelling). Voor de plusmaten hebben wij een speciale collectie Bruidsmode in grote maten hangen zodat u ook ruime mogelijkheden heeft om bruidsjaponnen te bekijken en te passen in voor u passende maten; dus ook bruiden met een maatje meer zijn van harte welkom bij Bruidsmode de Sluier! Wat ook erg gewaardeerd wordt is onze privacy omdat u alleen met uw gezelschap in onze afgeschermde winkel wordt geholpen.

Bruidsaccessoires (ook via onze WEBSHOP)

Bruidsmode de Sluier vind dat accessoires een belangrijke aanvulling zijn. Wij zijn daarom gespecialiseerd in bruidsschoenen (Viviane al vanaf € 49,95) en bruidslingerie (vanaf cup A t/m G). Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires zoals sluiers (al vanaf € 19,95) Tiara's/Diademen en andere haaraccessoires, Hoepels, Sieraden en Handschoenen.

U bent in onze bruidsmodezaak van harte welkom voor alleen de aanschaf van bruidsaccessoires. Wij hebben ook een webshop www.sluier.nl voor de bruiden die wat verder weg wonen en toch willen profiteren van onze voordelige prijzen.

Bezoek websiteDe Sluier Bruidsmode


- - .
Adres

  • Adres: Gele Rijders Plein 28
    6811 AP, Arnhem

  • Telefoon: 026-3232053

Onze locatie: