Bruidje.com

Waarom Bruidje.com? Eigenlijk kun je beter vragen waarom niet! Ooit begonnen met de verkoop van 2e hands trouwjurken maar al snel overgestapt op alleen nog maar splinternieuwe trouwjurken, communie- en bruidsmeisjes jurken en accessoires. Dit omdat wij die zo slim inkopen dat zelfs een tweedehands trouwjurk of huren nog duurder is. Wij hebben prachtige trouwjurken uit de nieuwste collectie's. Maar ook in vintage, retro of klassieke trouwjurken hebben wij heel veel keuze in alle maten van 34 t/m 56. Je kunt zelfs je eigen unieke trouwjurk samenstellen voor slechts € 75,00 per onderdeel. 

Ga je binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar dé trouwjurk van je dromen? Of zoek je de mooiste jurk die er bestaat voor je dochter haar communie of je bruidsmeisje?

Dan moet je bij Bruidje.com zijn! De goedkoopste trouwjurken outlet met de meeste keuze in alle soorten trouwjurken.

Wij hebben een groot assortiment trouwjurken in alle soorten maten en modellen. Je betaalt bij ons echter altijd veel minder, zelfs tot 80% minder dan de originele prijs.

In de categorie "Outlet nieuw binnen" vindt je de nieuwste collectie's trouwjurken maar dan ook voor hele lage prijzen.

Zoek je echt een budget jurk kijk dan onder de categorie "Outlet super aanbiedingen"  of  Mix & Match je eigen unieke trouwjurk voor slechts € 75,00 per onderdeel.

LET OP: NIET ALLE MODELLEN STAAN OP DE WEBSITE. DE COLLECTIE IS NOG VEEL UITGEBREIDER.

Onze steeds groeiende collectie bestaat uit  bruidsjurken van o.a. Demetrios, Imogène, Pronovias, Marylise, Maggie Sottero, Creations of Leijten, Rembo Styling, Isabelle de Mestre en Sincerity en diverse accessoires  zoals hoepels, sluiers, tiara's  e.d. Aan de linkerzijde vindt je alles overzichtelijk verdeeld in diverse categorieën.

Voor bruidsmeisje of communie hebben we een super leuke en luxe collectie jurken, bolero's, schoenen en accessoires die je ook nergens goedkoper kunt vinden.

Wij werken samen met gespecialiseerde coupeuses in heel nederland. Er zit er dus altijd één bij jou in de buurt. Zij kunnen indien nodig je trouwjurk of communie- of bruidsmeisjejurk aan je wensen aanpassen. Je hoeft dus niet nogmaals ver te rijden als je niet bij ons in de buurt woont.

Ben je nieuwsgierig geworden?  Maak dan gauw een afspraak om dé jurk van je dromen bij ons te komen uitzoeken.

Om teleurstelling te voorkomen dat een jurk die je gezien hebt op de site reeds verkocht is, is het handig  je afspraak liefst z.s.m. plaats te laten vinden. In verband met de snel wisselende collectie kun je dan ook tot maximaal 2 weken vooruit een afspraak in laten plannen. 

LET OP: Over het algemeen hebben wij van ieder model maar 1 exemplaar. Het is dan ook  NIET mogelijk om jurken op voorhand te reserveren of na het passen weg te laten hangen om deze later op te halen. Bij ons geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt en OP IS ECHT OP. Als je je droomjurk hebt gevonden neem je deze ook gelijk mee. Er kan bij ons contant of per pin betaald worden.

Om je alle tijd en aandacht te kunnen geven werken wij uitsluitend op afspraak van maandag t/m zaterdag.

Graag tot ziens!

Bezoek websiteBruidje.com


Bruidje.com | Tweedehands en nieuwe bruidsmode te koop of te huur - - .
Adres

  • Adres: Kouterstraat 11
    5345 AR, Oss

  • GSM: 06-19062923

Onze locatie: