Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

PERSOONLIJK -  BETROKKEN  - CREATIEF Toonaangevende Bruidsmode, perfect gratis op maat gemaakt   in eigen atelier

PERSOONLIJK- BETROKKEN-CREATIEF-KLANTVRIENDELIJK Toonaangevende Bruidsmode, perfect gratis op maat gemaakt   in eigen atelier

Wij  hebben een zeer uitgebreide collectie van mooie en betaalbare bruidsjurken van diverse  merken  en in diverse stijlen. De merken zijn Sincerity, Sweetheart, Blue, Enzoani,Disney Bridal, Creations of Leijten, Modeca, Affinity by Ladybird  en San Patrick. 

Ook voor accessoires zoals schoenen( Elsa Rainbow) Bruidslingerie (Poirier/ Di lorenzo) ,sluiers(Noblesse, Porier en Elsa),sieraden( Abrazi en Noblesse),haaraccessoires,tiara´s( Noblesse, Poirier en Abrazi) en kousenbanden bent u bij ons aan het juiste adres

.Daarnaast hebben we ook een leuke collectie feestkleding(Creations of Leijten) in vele kleurmogelijkheden.

Uniek is ons eigen couture atelier waarin we de jurken op maat maken. Ook aanpassingen aan de jurk of een bijpassend jasje of stola kunnen we in eigen atelier voor u maken. 

Kijk voor meer foto´s over de collectie of voor meer informatie en reacties van de bruiden op onze website www.msjbruidsmode.nl

 

Ook voor bruiden uit de regio´s Breda, ´s-Hertogenbosch, Eindhoven, Rijen, Waalwijk en de rest van Noord Brabant is een bezoek aan onze winkel met onze uithgebreide collectie zeker de moeite waard.

Wij worden ook gewaardeerd voor onze klantvriendelijkheid en eerlijkheid. Bij ons wordt u niet gepushed tot het doen van een aankoop.

Bezoek websiteMarie-José Swolfs Bruidsmode & Couture


Marie-José Swolfs Bruidsmode - Marie-José Swolfs Bruidsmode. Hier vindt u onze complete collectie trouwjurken en accessoires om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. - .
Adres

  • Adres: Nassauplein 9a
    5046 PA, Tilburg

  • Telefoon: 013-5440704

Onze locatie: