LaDonna

LaDonna Bruidsmode maakt het plaatje compleet. Voor jouw trouwjurk, maatpak, schoenen of de haarstylist, LaDonna heeft het allemaal!

Je hebt ‘ja’ gezegd op het aanzoek. Of, misschien heb je het heft in eigen handen genomen en zelf je partner gevraagd. Hoe dan ook: proficiat! Bij bruidsmodewinkel LaDonna begint de voorpret pas echt. LaDonna is het adres voor de aankleding van jullie trouwdag. Letterlijk. LaDonna heeft alles in huis om bruid en bruidegom te laten schitteren.

 

VOOR HAAR EN HEM

LaDonna is de bruidswinkel in hartje Nijmegen van Donna Stok-Linders. Met haar ervaring en expertise heeft zij menige bruid en bruidegom van top tot teen aangekleed. Donna verkoopt, als enige in Nederland, bruidsjurken van het merk Nabla. Naast dit merk vind je bij haar trouwjurken van Très Chic , Brinkman , Pure , JessieK & Pronuptia. Heren kunnen bij Donna terecht voor een trouwpak op maat vervaardigd van exclusieve Italiaanse stof. Uiteraard heeft Donna voor zowel bruiden als bruidegoms bijzondere accessoires die bruidsjurk en trouwkostuum completeren.

 

TROUWEN DOE JE SAMEN... MET DONNA

Samen is het toverwoord bij LaDonna. Samen vinden we de perfecte trouwjurk en de mooiste bruidslingerie, bruidsschoenen en sieraden. Samen met jouw pasgasten maken we een feest van je bezoek aan LaDonna. Samen met Donna’s team van haar-, make-up en nagelstylisten laten wij jou stralen. Vóór en op de grote dag.

 

HÉT ADRES, OOK VOOR ANDERE GELEGENHEDEN

Een aanstaand huwelijk hoeft niet de reden te zijn om eens bij Donna binnen te wandelen. Haar feest- en avondkleding, sieraden, dassen, horloges en schoenen zijn eveneens geschikt voor andere feestelijke gelegenheden dan een trouwerij. Je bent van harte welkom om al dit moois te komen bekijken.

Bezoek websiteLaDonna


Bruidswinkel LaDonna - Trouwen met Donna - Gaan jullie trouwen? Van harte! Kies je trouwjurk, bruidslingerie, make-up en alles om jullie beiden te laten schitteren op je bruiloft! LaDonna Bruidsmode. - .
Adres

  • Adres: Ganzenheuvel 33
    6511WD, Nijmegen

  • Telefoon: 024-6637244

  • GSM: 31683678353

Onze locatie: