Bruidsmode Totalwedding.nl

Wij als TotalWedding begrijpen dat jullie straks het stralende middelpunt op jullie bruiloft willen zijn. Daarom hebben wij een mooie collectie trouwkleding en accessoires voor jullie samengesteld en garanderen daarbij de perfecte match.

Gefeliciteerd, jullie gaan binnenkort trouwen!Wij als TotalWedding begrijpen dat jullie straks het stralende middelpunt op jullie bruiloft willen zijn. Daarom hebben wij een mooie collectie trouwkleding en accessoires voor jullie samengesteld en garanderen daarbij de perfecte match.

Jullie zijn van harte welkom om te komen passen. Zonder afspraak lopen jullie wel het risico dat de styliste met een ander bruidspaar bezig is en jullie op dat moment niet de tijd kan bieden die jullie nodig hebben bij het kiezen van jullie trouwkleding. Een passessie duurt 1,5 tot 2 uur.

Onze collectie bestaat uit verschillende leveranciers o.a:Avenue Diagonal by Pronovias, Romantica, Alexia, Benjamin Roberts, Tia, Allure, Sincerity, Sweetheart, Special Day, JessieK, Bella, Blue by Enzoani, Ladybird en Modeca.

Naast jullie trouwkleding hebben wij ook mooie jonkerpakjes, bruidsmeisjes jurkjes, trouwschoenen en speciale trouwlingerie in ons assortiment opgenomen. 

Bezoek websiteBruidsmode Totalwedding.nl


TotalWedding - - .
Adres

  • Adres: Punter 1501
    8242 DB, Lelystad

  • Telefoon: 0320-249000

Onze locatie: