BruidsOutlet Arnhem

Bruidsoutlet Arnhem is gevestigd op de Gele Rijdersplein 26 voor uw NIEUWE bruidsjapon in de prijsklasse tot € 799,=

Bruidsoutlet Arnhem is gevestigd op de Gele Rijdersplein 26 en verkoopt nieuwe bruidsjaponnen in de prijsklasse tot € 799,=

We hebben in augustus 2013 onze deuren geopend om de bruid met een kleinere beurs toch een mooie betaalbare bruidsjurk aan te kunnen bieden. Onze collectie omvat alleen NIEUWE bruidsjaponnen welke uit de collecties zijn en nog in een enkele maat te krijgen zijn en NIEUWE COLLECTIE bruidsjurken welke voordelig zijn ingekocht en daardoor lager geprijsd zijn. Wij zijn een nevenvestiging van Bruidsmode de Sluier aan Gele Rijders Plein 28.

WAAROM ZO GOEDKOOP??

We snappen dat je twijfelt als je leest dat de bruidsmode maximaal € 799,= bij bruidsoutlet Arnhem kost. Alle bruidsjurken zijn echt NIEUW! Alleen van een eerdere collectie en niet meer nabestelbaar of van een voordeliger merk en/of kwaliteit maar zeker is dat je zult stralen met een jurk uit onze outlet op jullie trouwdag!

We werken in de Bruidsoutlet volgens een ander principe dan in onze andere bruidszaak; niet op afspraak en direct meenemen. Dat houd in dat je je bruidsjapon direct mee neemt als je deze hebt uitgezocht wat ons opslagkosten bespaart en passessies beperkt. Ook het uitzoeken mag je zelf, samen met je meegenomen familie en/of vriendinnen, doen. Uiteraard zijn wij stand by om je te adviseren en tips mee te geven! Je wilt natuurlijk het beste uit jezelf halen! en last but not least; de vermaakkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van je bruidsjapon. Dat kan heel voordelig uitpakken als je de juiste maat vind of een handige (schoon)moeder of kennis hebt. Uiteraard hebben wij adressen voor je waar je bruidsjapon mee naar toe kunt nemen mocht je zelf geen coupeuse kennen; je kan dan zelf, met de coupeuse naar keuze, alles regelen.

Hierdoor is de japon van je dromen BETAALBAAR!

Bezoek websiteBruidsOutlet Arnhem


Goedkope bruidsmode - Bruidsoutlet Arnhem - Bent u op zoek naar goedkope bruidsmode? Bij Bruidsoutlet Arnhem kun je alle bruidsmode zeer goedkoop kopen. O.a. bruidsjurken en bruidsaccessoires. - .
Adres

  • Adres: Gele Rijdersplein 26
    6811 AP, ARNHEM

  • Telefoon: 026-3232053

Onze locatie: