Bloomfeld

Bloomfeld, dé bruidswinkel in hartje Jordaan (Amsterdam) brengt de wereldnamen van trouwjurken naar Nederland. De crème de la crème op het gebied van bruidsmode.

Bloomfeld, dé bruidswinkel in hartje Jordaan (Amsterdam) brengt de wereldnamen van trouwjurken naar Nederland. De crème de la crème op het gebied van bruidsmode. Voor wie op zoek is naar een trouwjurk van internationale allure is Amsterdam ‘the place to be’. Hier ontdek je de designer dresses waar ‘the rich and famous’ in worden gespot. Wat dacht je van stijliconen als Kate Middleton, Jennifer Aniston, SJP, Angelina Jolie, Tyra Banks en Kate Moss? Trouwjurken volgens de laatste trends uit London, Milaan, Parijs of New York vind je vanaf nu gewoon in hartje Jordaan.

Bloomfeld is dan ook hét instituut op het gebied van bruidskleding in het midden en hogere segment. Een hotspot aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam (hartje Jordaan) met feestelijke fashion, die niet alleen stijl en succes uitstraalt, maar ook garant staat voor een flinke dosis ‘Sex in the city’. Onze bruidswinkel in Amsterdam is een dubbel pand voor trouwjurken én trouwpakken. Kom binnenkort eens langs en laat je onder het genot van een goede espresso of een glas bubbels betoveren door de mooiste bruidsjurken van het moment. Je kan bij ons ook jouw wensen kenbaar maken voor een bruidsjurk op maat.

Bloomfeld, het beste adres voor je exclusieve trouwjurk!

Bezoek websiteBloomfeld


Bruidsmode - Bloomfeld Luxury Bridal - Weddingdresses - Official site - Luxury Designer trouwjurken van o.a. Vera Wang, Berta Bridal, Galia Lahav en Monique Lhuillier bij Bloomfeld Amsterdam. - .
Adres

  • Adres: Haarlemmerdijk 152-154
    1013 JJ, AMSTERDAM

  • Telefoon: 020-4282827

Onze locatie: