WomenWants Bruidsmode

WomenWants heeft een atelier met trouwringen, sieraden, bruidslingerie, trouwjurken en nog veel meer...

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, de mooiste dag van jullie leven.

WomenWants.nl is de specialist in betaalbare trouwringen.

Onze zeer uitgebreide andere collectie is uniek te noemen in Nederland. Trouwringen in edelstaal, titanium of een verassende combinatie met goud. Natuurlijk bieden wij ook de keus uit klassieke gouden trouwringen.

WomenWants.nl biedt dus volop keus. Wij vinden het zeer belangrijk dat al onze (trouw)ringen gemaakt worden in West-Europa, de gebruikte edelmetalen en diamanten zijn conflictvrij gewonnen. De volledige trouwringen collectie is online te bestellen in onze webshop, maar jullie zijn ook van harte welkom in ons atelier/showroom in Koog aan de Zaan op steenworp afstand van de Zaanse Schans.

Naast de uitgebreide collectie trouwringen is WomenWants.nl gespecialiseerd in Bruids-accessoires en bruidslingerie en trouwjurken. Van een prachtig torselet tot unieke, handgemaakte jarretelgordels. Onze bijzondere collectie is zeker het bekijken waard.

WomenWants.nl is de one-stop-shop voor jullie trouwfeest. Alles onder één dak. Gemakkelijk en zo kunnen jullie al snel weer wat puntjes van de to-do list doorstrepen. Uniek is onze snelle levertijd. Trouwringen kunnen binnen 2 weken worden geleverd inclusief gratis gravure. 

Onze specialisten staan altijd  voor iedereen klaar.  WomenWants.nl werkt op afspraak zodat jullie ongestoord en op jullie gemak de collectie kunnen bekijken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 075-2600004. 

Natuurlijk kun je ook een email sturen naar info@womenwants.nl.

Veel plezier met de voorbereidingen van de mooiste dag van jullie leven.

Met vriendelijke groet,

Het team van Womenwants.nl

Bezoek website


Trouwringen - Bruidslingerie - Bruidsmode | WomenWants.nl - De online juwelier en specialist in betaalbare trouwringen, bruidslingerie en bruidsmode. Grote collectie voordelige partnerringen en trouw accessoires. - .
Adres

  • Adres: Schipperslaan 2
    1541 KD, Koog a.d. Zaan

  • Telefoon: 075-2600004

  • GSM: 075-2600004

Onze locatie: