Bruidsboutique ZeeYes

Het adres in Zeeland voor prachtige bruidsmode. De winkel is te vinden in het pittoreske Zierikzee in Zeeland. In deze sfeervolle bruidsboutique nemen we alle tijd voor het uitzoeken van jouw droomjurk. Je voelt je speciaal en krijgt alle aandacht. Maak een pasafspraak via de site, telefonisch of via de mail, en kom al het moois bekijken en passen!

Gefeliciteerd, je gaat trouwen.

Bij ZeeYes vind je prachtige bruidsmode van mooie nationale en internationale merken. Naast bruidskleding is er ook volop keuze in de daarbij behorende accessoires, zoals sluiers, bolero’s, tiara’s, hoedjes, schoenen, sierraden en nog veel meer.

In mijn sfeervolle winkel ga je ongetwijfeld slagen in je zoektocht naar de bruidsjurk van je dromen. Je geholpen in een ongedwongen sfeer, ik neem echt de tijd voor je, niet massaal, niet gehaast omdat de volgende klant staat te wachten. Ik vind het belangrijk om  tijd en aandacht aan al jouw persoonlijke wensen en ideeën te besteden; jouw wens is een fantastische bruidsjurk, mijn wens is een prachtige bruid die blij is met haar jurk. (Bijna) alles is mogelijk. Er hangen bruidsjurken in alle stijlen, van klassiek tot modern, in verschillende kleuren en prijsklassen. Ook voor bruiden met een maatje meer hangen er een aantal prachtige jurken. Wil je geen jurk? Er hangen ook een aantal pakken (broek met top). En… er is van elke jurk slechts 1 exemplaar, dus je zult jouw jurk niet zo snel weer tegenkomen!

Bezoek websiteBruidsboutique ZeeYes


Bruidsboutique ZeeYes - Welkom bij Bruidsboutique ZeeYes. Het adres in Zeeland voor de mooiste bruidsmode. Hier vind je prachtige bruidsjurken voor jouw perfecte trouwdag! - .
Adres

  • Adres: Schouwenbank 111
    4301ZV, Zierikzee

  • Telefoon: 0111-417626

  • GSM: 06-21268253

Onze locatie: