MarryMeNow

  Een bruidsjurk uitzoeken is de aanloop naar een van de mooiste dag in je leven. Bij MarryMeNow maken we graag van het uitzoeken een geweldige ervaring met deskundig advies. Alle stijlen van romantisch tot modern kan je bij ons uitproberen. Ook onze uitgebreide collectie bruidsschoenen, accessoires en lingerie is gelijk te bewonderen. Wil je graag een pasafspraak? Je bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam!  

 

Bij MarryMeNow hebben we voor elke bruid de perfecte Bruidsjurk om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Van klassieke Trouwjurken tot romantisch of de laatste trends. Onze trouwjurken van een Europese topkwaliteit zijn exclusief bij ons verkrijgbaar.

 

Omdat een huwelijk veel voorbereiding vraagt zorgen we bij MarryMeNow voor een One-Stop-Shop ervaring. Bij ons kan je terecht voor Trouwjurken, avondkleding, Bruidslingerie en alle accessoires zoals Tiara's, Bruidsschoenen en sieraden om jouw droomjurk compleet te maken.

 

Omdat wij alleen op afspraak werken nemen we rustig de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de bruidsjurk van jouw dromen.

 

Bezoek websiteMarryMeNow


Home - MarryMeNow.nlMarryMeNow.nl | De mooiste trouwjurken, deskundig advies - Alles op het gebied van bruidsjurken en bruidsaccessoires. Exclusieve trouwjurken in Rotterdam - .
Adres

  • Adres: Kiotoweg 125
    3047 BG, Rotterdam

  • Telefoon: 010 - 341 04 14

  • GSM: 06-53778118

Onze locatie: