Dresses Only

Dresses Only is een van de grootste aanbieders van Nederland als het aankomt op mooi jurken. In de collectie vindt je een grote variatie aan stijlvolle, mooie en comfortabele jurkjes die uitermate geschikt zijn voor bruiloften.

Heb je snel een mooi jurkje nodig voor die belangrijke bruiloft? Dan kun je altijd terecht bij Dresses Only. Dit is een webwinkel opgericht door Miriam en Jolanda Swaans die het doel heeft om vrouwen dat verdiende geluksmoment te geven door een veelzijdige collectie van prachtige jurken voor betaalbare prijzen aan te bieden. Waar DO vooral in uitblinkt is de service. Geen generieke e-mail antwoorden, maar een persoonlijke benadering. Dresses Only is nooit te beroerd om een stapje extra te doen.Wat verder nog goed is om te weten: voor vier uur 's middags besteld op een werkdag betekent direct verzonden. Bestel je voor meer dan honderd Euro aan kleding dan is de verzending kosteloos. Retourneren is ook gratis.

Bezoek websiteDresses Only


Jurken en jurkjes online kopen | Dresses Only - Jurken online kopen? De mooiste jurkjes voor dames bestel je bij Dresses Only. - .
Adres

  • Adres: Bruijellestraat 4
    5048 AE, Tilburg

  • Telefoon: 013 - 468 78 21

Onze locatie: