Laura van Rooij Bruidscouture

Laura van Rooij Bruidscouture ontwerpt bruidsjurken op maat. Het atelier is gevestigd in het centrum Eindhoven

De mooiste dag van je leven begint bij het vinden van jouw droomjurk. Op jouw grote dag wil je er immers prachtig uitzien en het stralend middelpunt zijn. En ach, dromen niet de meeste vrouwen al van jongs af aan over een fantastische bruidsjurk?!

 

Laura van Rooij Bruidscouture ontwerpt exclusieve bruidsjurken. Voor een stijlvolle, elegante, tijdloze en chique bruidsjurk, ben je bij haar aan het juiste adres. Zij ontwerpt met liefde en met oog voor elk detail. Elke jurk van haar hand is uniek en heeft een perfecte pasvorm. Hoe kan het ook anders? Jij bent immers de inspiratie!

Laura van Rooij Bruidscouture helpt je op een hele ongedwongen manier om jouw ideale jurk uit te zoeken. In het sfeervolle atelier van Laura komen passie, ambitie, creativiteit, maar vooral de liefde voor het ambacht perfect samen. In het karakteristiek pand aan de Dommelstraat, in het hartje van Eindhoven, wordt jouw droomjurk op maat gemaakt. Laura van Rooij Bruidscouture werkt niet voor niets samen met de beste internationale stoffenhuizen.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom werken wij alleen op afspraak.

Zo hebben we alle tijd voor je en kan Laura in alle privacy je bruidsjurk ontwerpen.

Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op!

Bezoek websiteLaura van Rooij Bruidscouture


Home - Laura van Rooij bruidscouture - Laura van Rooij Bruidscouture ontwerpt bruidsjurken op maat. Het atelier is gevestigd in het centrum Eindhoven. Bruidsmode - Eindhoven - Couture - Trouwjurk - .
Adres

  • Adres: Dommelstraat 7B
    5611CJ, Eindhoven

  • Telefoon: 0653566558

  • GSM: 0653566558

Onze locatie: